Ky Blog Permban: Radio muzike,Libra Leximi per Femije, Filma te Animuar ( Vizatiomor ), mesime Matematike,Histori , Gjeografi,Literature,Poezi dhe Shume te tjera Edukative dhe Arsimore,deshironi te Komentoni Lini Komentet tuaja duke Klikuar ne 'KOMENTO EDHE TI' ,Faleminderit .

9.04.2010

Windows Xp Pro Sp2 32 Bit & 64 Bit - Original and Untouched


Windows Xp Professional Sp2 64Bit EnglishSerial


SHA1: CD9479E1DBAD7F26B8BDCF97E4AA71CBB8DE932B

InstallationSerial
VCFQD-V9FX9-46WVH-K3CD4-4J3JM


Windows Xp Professional Sp2 32Bit English

InstallationSerial
V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J

Windows Xp Pro Sp2 32 Bit & 64 Bit - Original and Untouched Download Links / Size: 1133.6MB
 

0 Komento edhe ti:

Post a Comment

Te Gjithe ju Vizitore mund te lini komentet tuaja Ketu , mendimet tuaj per Blogun tone dhe cfare deshironi te shihni ne Blogun tone qe ne te Publikojm per deshiren tuaje.

Shkruaj ne Qat (Chat) dhe Shtyp 'ETNTER' ne tastaturen (Kibord)