Ky Blog Permban: Radio muzike,Libra Leximi per Femije, Filma te Animuar ( Vizatiomor ), mesime Matematike,Histori , Gjeografi,Literature,Poezi dhe Shume te tjera Edukative dhe Arsimore,deshironi te Komentoni Lini Komentet tuaja duke Klikuar ne 'KOMENTO EDHE TI' ,Faleminderit .

9.04.2010

Alcohol 120% 7.0 Multilanguage


With Alcohol 120% 7.0 you record and save your data, video and music. With a comfortable Xtra assistant You create your own discs, record data carrier of your choice. You do not need additional programs for writing!

Features versions:

* Create a perfect 1:1 copies of CD, DVD, Blu-Ray discs
* Easy to record CD, DVD or Blu-Ray discs
* Recording has become faster with a reasonable memory usage
* Support for the latest types of disk drives
Compatibility with Windows * 7!

Year: 2010
OS: Windows 2000/XP/Vista/7
Language: Multilanguage
Medicine: Yes

Rar Pass:www.liderwarez.net
Alcohol 120% 7.0 Multilanguage Download Links / Size: 11MB

0 Komento edhe ti:

Post a Comment

Te Gjithe ju Vizitore mund te lini komentet tuaja Ketu , mendimet tuaj per Blogun tone dhe cfare deshironi te shihni ne Blogun tone qe ne te Publikojm per deshiren tuaje.

Shkruaj ne Qat (Chat) dhe Shtyp 'ETNTER' ne tastaturen (Kibord)