Ky Blog Permban: Radio muzike,Libra Leximi per Femije, Filma te Animuar ( Vizatiomor ), mesime Matematike,Histori , Gjeografi,Literature,Poezi dhe Shume te tjera Edukative dhe Arsimore,deshironi te Komentoni Lini Komentet tuaja duke Klikuar ne 'KOMENTO EDHE TI' ,Faleminderit .

9.04.2010

Microsoft Windows XP SP3 Professional Genuine Bootable MSDN ISO Full Version


Uploaded by: iman24 / Added on: 2010-08-27

100% Genuine, Untouched And Bootable

MD5 Hash : 5bf476e2fc445b8d06b3c2a6091fe3aa
Size : 589.14 MB
Serial : MR49R-DRJXX-M6PX2-V96BF-8CKBJ
No Password

WPI 2010 CD - Silent Install for 7 and XPMicrosoft Windows XP SP3 Professional Genuine Bootable MSDN ISO Download Links / Size: 543.6MB

0 Komento edhe ti:

Post a Comment

Te Gjithe ju Vizitore mund te lini komentet tuaja Ketu , mendimet tuaj per Blogun tone dhe cfare deshironi te shihni ne Blogun tone qe ne te Publikojm per deshiren tuaje.

Shkruaj ne Qat (Chat) dhe Shtyp 'ETNTER' ne tastaturen (Kibord)