Ky Blog Permban: Radio muzike,Libra Leximi per Femije, Filma te Animuar ( Vizatiomor ), mesime Matematike,Histori , Gjeografi,Literature,Poezi dhe Shume te tjera Edukative dhe Arsimore,deshironi te Komentoni Lini Komentet tuaja duke Klikuar ne 'KOMENTO EDHE TI' ,Faleminderit .

9.11.2010

Aiseesoft YouTube Downloader Pro v5.0.20 Full for Free


Aiseesoft YouTube Downloader Pro is the professional YouTube video downloader to download video from YouTube, Google Video, Yahoo Video, and many others. The supported video sites can be up to 150. It also supports more protocols including http, rtsp, rtmp, mms and more threads for downloading task. Using as YouTube Video Converter, the downloaded video can be converted to any other formats like MP4, H.264, AVI, MPEG automatically for you to enjoy on iPod, iPhone, PSP, Cell Phone, Windows Media, etc. any where and any time.

This powerful YouTube Downloader also works as video converter for you to convert your local FLV, F4V, SWF video to any other video/audio formats. More specific output parameters are available for you to adjust to get the exact file including Video Resolution, Video Bitrate, Frame Rate, Encoder and Audio Channels, Sample Rate, Encoder, Audio Bitrate.

Key Functions
Online video downloader
Using this YouTube Downloader tool, you can download almost all the online video from almost 150 video sites like YouTube video, Google video, iFilm, Myspace, Dailymotion, etc.
Convert the downloaded video or the local file
The download video files can be directly converted to any other video/audio formats. You can directly add local video files to convert as the video converter.
Set the specific output parameters
For you to get the exact file from the video site, this YouTube downloader provides you more specific parameters including Video Resolution, Video Bitrate, Frame Rate, Encoder and Audio Channels, Sample Rate, Encoder, Audio Bitrate.For you to get the exact file from the video site, this YouTube downloader provides you more specific parameters including Video Resolution, Video Bitrate, Frame Rate, Encoder and Audio Channels, Sample Rate, Encoder, Audio Bitrate.
Preview the downloaded and converted video file
After you successfully download the online video, you can preview the downloaded file on the preview window.

Key Features
Support more video site and protocol
The supported video sites can be up to 150 and it supports more protocols including http, rtsp, rtmp, mms.
Support multi-downloading tasks and multi-threads
This FLV downloader can set maximum downloading tasks and maximum threads for every task.
Show you the downloading/converting speed and progress exactly
In the bottom of the interface, the exact statistics of downloading/converting speed and the progress will show you to view it.
Easy to use
Aiseesoft YouTube Downloader has a built-in “monitor” can detect the video being played. Set the output destination and click start to begin the downloading instantly to finish it.

Aiseesoft YouTube Downloader Pro v5.0.20 Download Links / Size: 8.6MB
 

0 Komento edhe ti:

Post a Comment

Te Gjithe ju Vizitore mund te lini komentet tuaja Ketu , mendimet tuaj per Blogun tone dhe cfare deshironi te shihni ne Blogun tone qe ne te Publikojm per deshiren tuaje.

Shkruaj ne Qat (Chat) dhe Shtyp 'ETNTER' ne tastaturen (Kibord)