Ky Blog Permban: Radio muzike,Libra Leximi per Femije, Filma te Animuar ( Vizatiomor ), mesime Matematike,Histori , Gjeografi,Literature,Poezi dhe Shume te tjera Edukative dhe Arsimore,deshironi te Komentoni Lini Komentet tuaja duke Klikuar ne 'KOMENTO EDHE TI' ,Faleminderit .

8.21.2010

Quick Heal Antivirus 2010


Quick Heal Antivirus 2010 | 78 MB


Quick Heal AntiVirus 2010, with its intuitive and easy-to-use interface, provides hassle-free protection for your system. Once installed it acts as a shield against viruses,worms, trojans, spywares and other malicious threats. It also provides protection against new and unknown viruses using Quick Heal s renowned DNAScan technology,and blocks malicious websites. Quick Heal AntiVirus 2010 is very low on resource usage and gives enhanced protection without slowing down your computer. System Requirements : Platforms

Windows 2000 Professional
Windows XP Home/Professional
Windows XP Professional 64-bit
Windows Vista Home Premium/Home Basic/Business/Enterprise/Ultimate (32bit and 64-bit)
Windows 7 Home Premium/Home Basic/Starter/Professional/Enterprise/Ultimate (32-bit and 64-bit).

0 Komento edhe ti:

Post a Comment

Te Gjithe ju Vizitore mund te lini komentet tuaja Ketu , mendimet tuaj per Blogun tone dhe cfare deshironi te shihni ne Blogun tone qe ne te Publikojm per deshiren tuaje.

Shkruaj ne Qat (Chat) dhe Shtyp 'ETNTER' ne tastaturen (Kibord)