Ky Blog Permban: Radio muzike,Libra Leximi per Femije, Filma te Animuar ( Vizatiomor ), mesime Matematike,Histori , Gjeografi,Literature,Poezi dhe Shume te tjera Edukative dhe Arsimore,deshironi te Komentoni Lini Komentet tuaja duke Klikuar ne 'KOMENTO EDHE TI' ,Faleminderit .

8.21.2010

ESET NOD32 Antivirus Smart Security 4.2.64.12 Home Edition


ESET NOD32 - solution for protecting your home computer from viruses, Trojans, worms, adware, spyware, phishing attacks, rootkits. ESET Smart Security - an intelligent integrated solutions for security home computer from viruses, Trojans, worms, spyware, adware, rootkits, hacker attacks, phishing attacks and spam. ESET Smart Security includes antivirus, antispyware, antispam, personal firewall.Recommended System Requirements for ESET NOD32 4.2 + ESET Smart Security 4.2 Home Edition:
* Microsoft ® Windows ® 7/Vista/Home Server/XP/2000
* 1 GHz processor, 32-bit (x86) or 64-bit (x64)
* 512 MB RAM
* 130 MB free hard disk space

Recommended System Requirements for ESET NOD32 4.2 + ESET Smart Security 4.2 Business Edition:
* Microsoft ® Windows ® 7/Vista/Home Server/XP/2008 R2/2008/2003 R2/2003/2000
* 1 GHz processor, 32-bit (x86) or 64-bit (x64)
* 512 MB RAM
* 130 MB of free disk space

System Requirements for ESET Remote Administrator Server 4:
* Microsoft ® Windows ® 7/Vista/XP/2008 R2/2008/2003 R2/2003/2000/NT4 SP6 (32-bit/64-bit)
* Databases: Microsoft Access (built-in), MySQL 5.0, ORACLE 9i, MS SQL 2005
* Windows Installer: 2.0 and above

System Requirements for ESET Remote Administrator Console 4:
* Microsoft ® Windows ® 7/Vista/XP/2008 R2/2008/2003 R2/2003/2000 (32-bit/64-bit)
* Windows Installer: 2.0 and above
* Internet Explorer: 6.0 or higher

New support for ESET Remote Administrator 4:
* ESET Smart Security / ESET NOD32 Antivirus 4.2
* ESET Mail Security 4 for Microsoft Exchange Server
* Linux / Mac desktop security solution (ESET NOD32 Antivirus 4)
* ESET Mobile Security

Contents:
* ESET NOD32 4.2.58 Home Edition x86/x64 English
* ESET NOD32 4.2.40 Home Edition x86/x64 Russian + German
* ESET NOD32 4.2.58 Business Edition x86/x64 English
* ESET NOD32 4.2.40 Business Edition x86 + x64 | Russian + German
* ESET Smart Security 4.2.58 Home Edition x86/x64 English
* ESET Smart Security 4.2.40 Home Edition x86/x64 Russian + German
* ESET Smart Security 4.2.58 Business Edition x86/x64 English
* ESET Smart Security 4.2.40 Business Edition x86/x64 Russian + German
* ESET Remote Administrator Console + Server 4.0.136.0 English
* ESET Authentication Server 1.0.23.0 English + Russian + German
* NOD32 Update Viewer 4.08.0 Multilanguage
* Yandex Bar 4.3 for IE-Firefox
* ESET Uninstaller
* Manuals - User Guides for EAV + ESS in English, German and Russian for ERA + in English and Russian.
* Uninstall - manual to fully uninstall the program if there are problems with the product.
* Video - a set of video-based work with ESET Smart Security 4.
* All types of headache pills, sorted by folders to make it easier to find what you need.

0 Komento edhe ti:

Post a Comment

Te Gjithe ju Vizitore mund te lini komentet tuaja Ketu , mendimet tuaj per Blogun tone dhe cfare deshironi te shihni ne Blogun tone qe ne te Publikojm per deshiren tuaje.

Shkruaj ne Qat (Chat) dhe Shtyp 'ETNTER' ne tastaturen (Kibord)