Ky Blog Permban: Radio muzike,Libra Leximi per Femije, Filma te Animuar ( Vizatiomor ), mesime Matematike,Histori , Gjeografi,Literature,Poezi dhe Shume te tjera Edukative dhe Arsimore,deshironi te Komentoni Lini Komentet tuaja duke Klikuar ne 'KOMENTO EDHE TI' ,Faleminderit .

9.08.2009


Por nuk gnarbles swam të larta, fins e tyre ishin tepër të vogla, Pilë e tyre ishin të hollë dhe të çlirët, të cilat nuk ndihmojnë në të gjitha. Kjo gnarble pëlqyer fins e tij dhe nuk kishte asnjë problem me bisht e tij, Kështu që kur erdhi në vete, ai e dinte se ai thjesht nuk mund, nuk do të dështojnë.

0 Komento edhe ti:

Post a Comment

Te Gjithe ju Vizitore mund te lini komentet tuaja Ketu , mendimet tuaj per Blogun tone dhe cfare deshironi te shihni ne Blogun tone qe ne te Publikojm per deshiren tuaje.

Shkruaj ne Qat (Chat) dhe Shtyp 'ETNTER' ne tastaturen (Kibord)