Ky Blog Permban: Radio muzike,Libra Leximi per Femije, Filma te Animuar ( Vizatiomor ), mesime Matematike,Histori , Gjeografi,Literature,Poezi dhe Shume te tjera Edukative dhe Arsimore,deshironi te Komentoni Lini Komentet tuaja duke Klikuar ne 'KOMENTO EDHE TI' ,Faleminderit .

9.08.2009


Ai u kthye për të parë se ai ishte në një grimë telashe. Dëgjuar zë ai ishte ai i një subbalubble argjendi. Gnarble provuar për të fshehur diku se ai mund të qëndrojë në mënyrë të sigurtë. Por subbalubble panë atë dhe u drejtuan drejtë rrugën e tij.

0 Komento edhe ti:

Post a Comment

Te Gjithe ju Vizitore mund te lini komentet tuaja Ketu , mendimet tuaj per Blogun tone dhe cfare deshironi te shihni ne Blogun tone qe ne te Publikojm per deshiren tuaje.

Shkruaj ne Qat (Chat) dhe Shtyp 'ETNTER' ne tastaturen (Kibord)