Ky Blog Permban: Radio muzike,Libra Leximi per Femije, Filma te Animuar ( Vizatiomor ), mesime Matematike,Histori , Gjeografi,Literature,Poezi dhe Shume te tjera Edukative dhe Arsimore,deshironi te Komentoni Lini Komentet tuaja duke Klikuar ne 'KOMENTO EDHE TI' ,Faleminderit .

9.08.2009


Gnarble ul brenda tingëllon butë dhe filluan të vajtojnë. Ai kurrë nuk do të bëjnë atë, kështu që u ka ndonjë pikë në përpjekjen? Por Gnarble dinte ai do të vijnë shumë të afërt për t'u larguar dhe për t'u dhënë deri tani, "Nuk duhet të jetë në njëfarë mënyre nga këtu. Nuk kam për t'u disi."

0 Komento edhe ti:

Post a Comment

Te Gjithe ju Vizitore mund te lini komentet tuaja Ketu , mendimet tuaj per Blogun tone dhe cfare deshironi te shihni ne Blogun tone qe ne te Publikojm per deshiren tuaje.

Shkruaj ne Qat (Chat) dhe Shtyp 'ETNTER' ne tastaturen (Kibord)