Ky Blog Permban: Radio muzike,Libra Leximi per Femije, Filma te Animuar ( Vizatiomor ), mesime Matematike,Histori , Gjeografi,Literature,Poezi dhe Shume te tjera Edukative dhe Arsimore,deshironi te Komentoni Lini Komentet tuaja duke Klikuar ne 'KOMENTO EDHE TI' ,Faleminderit .

9.08.2009


Por gnarbles tjera paralajmëroi atë se ai nuk duhet notuar aq të lartë, Ashtu si edhe familjes blyfish që gjithmonë swam afër. "Nuk gnarble e ndonjëherë swam të larta, kjo thjesht nuk është bërë, Një blyfish mund të bëjë vetëm udhëtim, por ne e dimë që ju nuk jeni një. "

0 Komento edhe ti:

Post a Comment

Te Gjithe ju Vizitore mund te lini komentet tuaja Ketu , mendimet tuaj per Blogun tone dhe cfare deshironi te shihni ne Blogun tone qe ne te Publikojm per deshiren tuaje.

Shkruaj ne Qat (Chat) dhe Shtyp 'ETNTER' ne tastaturen (Kibord)