Ky Blog Permban: Radio muzike,Libra Leximi per Femije, Filma te Animuar ( Vizatiomor ), mesime Matematike,Histori , Gjeografi,Literature,Poezi dhe Shume te tjera Edukative dhe Arsimore,deshironi te Komentoni Lini Komentet tuaja duke Klikuar ne 'KOMENTO EDHE TI' ,Faleminderit .

9.08.2009


"Në qoftë se unë mund të shoh qiellin vetëm një herë, unë do të jetë një peshk i lumtur. Për të bërë një rrokullisje mbi valë do të jetë vetëm dëshirën time. " "Epo gnarble keq budalla, por unë nuk mund të le të shkosh. Është koha subbalubble darkë - ju duhet të keni qëndruar më poshtë. " Gnarble cowered mbrapa në frikë dhe tronditi nga të fin fin, Por pastaj ai e pa një shkollë e peshkut quajtur Glin shkëlqim glimmy.

0 Komento edhe ti:

Post a Comment

Te Gjithe ju Vizitore mund te lini komentet tuaja Ketu , mendimet tuaj per Blogun tone dhe cfare deshironi te shihni ne Blogun tone qe ne te Publikojm per deshiren tuaje.

Shkruaj ne Qat (Chat) dhe Shtyp 'ETNTER' ne tastaturen (Kibord)